pre-electorale ontmoeting-debat "De social profit sector: een onmisbare bondgenoot om aan de sociale behoeften in Brussel te voldoen" op 27.05.24

Printervriendelijke versiePDF version


Bent u actief in de non-profitsector? Wilt u in de aanloop naar de verkiezingen het politieke standpunt horen over de grote thema's waarmee de social profit sector in Brussel geconfronteerd wordt?

BRUXEO nodigt u uit op haar pre-electorale ontmoeting-debat op 27 mei 2024 om de toekomst van de non-profitsector te bespreken met de 11 Brusselse politieke partijen!

Aan de hand van drie rondetafelgesprekken krijgt u de kans om de standpunten van de Brusselse politieke partijen te ontdekken over belangrijke thema's zoals:
1. De financiering, de toegankelijkheid en de efficiëntie van de non-profit diensten
2. De aantrekkelijkheid en de kwaliteit van banen
3. De transitie van de social profit ondernemingen

Dit uitzonderlijke evenement is ook de gelegenheid voor BRUXEO om haar memorandum voor te stellen met de 8 prioriteiten voor de non-profitsector in Brussel. Het doel daarvan is de sociale rechtvaardigheid te versterken en de dynamiek en de efficiëntie van de Brusselse social profit ondernemingen te ondersteunen.

Tot slot zal het Observatorium voor Gezondheid en Welzijn een overzicht geven van de maatschappelijke noden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De ontmoeting-debat vindt plaats van 14 tot 17.30 uur in de Lokettenzaal van het BIP (Koningsstraat 2-4, 1000 Brussel). Onthaal vanaf 13.30 uur.

Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf u nu in om uw plaats te reserveren!

Volledig programma en inschrijving.