Opleiding - Dinsdag 20 juni 2023 - Goed isoleren om de energieprestaties van gebouwen te verbeteren

Printervriendelijke versiePDF version

Opleiding - Dinsdag 20 juni 2023

Goed isoleren om de energieprestaties van gebouwen te verbeteren

Als we nadenken over het verminderen van het energieverbruik is isolatie de eerste stap die we moeten overwegen, nog vóór we de verwarmingsketels vervangen of nadenken over hernieuwbare energie.  

Het isoleren van een gebouw kan de energiefactuur aanzienlijk verlagen en tegelijk het comfort van de bewoners verbeteren. Bovendien kan het ook de waarde van het gebouw verhogen, vooral als de isolatiewerken op lange termijn wordt doordacht.

Het doel van deze opleiding is u aandachtspunten en technische aanbevelingen te geven om er rekening mee te houden tijdens het isoleren van de muren en de vervanging van de raambeglazing.

In de namiddag kunt u in subgroepen werken aan concrete isolatieprojecten om de stof in praktijk te brengen en uw denkwijze te verrijken.

Deze opleiding is bedoeld voor directeuren en technisch managers van social profit-ondernemingen die een basiskennis van isolatie willen verwerven die hen in staat stelt isolatiewerkzaamheden met een hoge energieprestatie uit te voeren.

Info's en inschrijving

Wilt u verder gaan in uw energiebeheer ? Ontdek de andere diensten van BRUXEO op http://energie.bruxeo.be/nl/diensten, of neem contact op met onze energieadviseurs voor al uw vragen omtrent de energetische prestatie van uw gebouwen : energie@bruxeo.be - 02/210 53 03.

 

Met de steun van :

 
In samenwerking met :