Ontdek het aanbod van Groeilabz voor het najaar 2024

Printervriendelijke versiePDF version

Met het vooruitzicht op de zomervakantie brengen we alvast interessant nieuws voor het najaar. Er is namelijk een frisse wind gewaaid doorheen het opleidingsaanbod van Groeilabz, die nieuwe thema's en nieuwe formats brengt.

Voortaan kun je kiezen uit volgende formats...

  • Inspiratielab: Een halve dag vol intersectorale ontmoetingen om geïnspireerd te worden en nieuwe inzichten op te doen.

  • Leerlab (onze vroegere bootcamps): Een interactief traject verspreid over vijf halve dagen, waarin jij samen met anderen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.
  • Groeilab: Een intensieve reis van 3 halve dagen en 4 uur op maat op de werkvloer, ontworpen om je te laten floreren met praktische begeleiding en diepgaande inzichten

... en gloednieuwe thema’s

Zo richten we onze blik met het thema ‘digitale transitie’ op de fascinerende wereld van technologie en innovatie. Samen verkennen we de nieuwste trends en tools, en kijken we hoe we van jouw digitaal project een succes kunnen maken.

Met het thema duurzame transitie zoemen we in op hoe jouw sociale onderneming haar steentje kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Samen verkennen we innovatieve oplossingen, praktische stappen die je kunt zetten om jouw CO-2 afdruk te verkleinen, en nog zoveel meer.

 

Programma 2024

Info en inschrijven

Grijp je kans en schrijf je in via de links hierboven of via de website van Groeilabz. We wensen jou alvast veel inspiratie en leerrijke momenten toe!

 

Sinds juni 2020 is Groeilabz van start gegaan, het opleidingsformat dat door VLAIO is goedgekeurd om welzijnsgerichte ondernemers te ondersteunen in hun groei. Met Groeilabz wil het Vlaams Welzijnsverbond je ondersteunen met opleidingen op maat rond de meer 'ondernemende' thema's.