Ontdek alles over onze innovatiedag op het In4care Summer Event

Printervriendelijke versiePDF version

Het Vlaams Welzijnsverbond werkt momenteel samen met In4care en Jethro Hardeman, een Nederlandse zorginnovatie facilitator, een inspiratiedag rond innovatie in de welzijnssector uit. We plannen de dag op 23 oktober 2019, meer concrete info volgt binnenkort, maar blokkeer alvast de datum!

We kunnen je weliswaar de kans geven om Jethro Hardeman al aan het woord te horen en ook in primeur alles over onze samenwerking te ontdekken. Hardeman is op woensdag 26 juni 2019 namelijk een van de sprekers op het Summer Event van ledenorganisatie In4care. Het Summer Event, dat plaatsvindt in Living Tomorrow in Vilvoorde, biedt een inspirerend programma aan rond technologische en andere nieuwigheden voor zorg- en welzijnsorganisaties. Meer informatie en het volledige programma vind je via onderstaande link.

Wij zullen Jethro Hardeman op het podium vergezellen om er meer over onze inspiratiedag in het najaar te vertellen. Wil jij er graag bij zijn? We hebben goed nieuws! Het Vlaams Welzijnsverbond mag 25 tickets ter waarde van 100 euro (250 euro voor niet-leden van In4care) weggeven aan zijn leden. Wie interesse heeft, kan zich registreren via deze link. Onder ‘soorten tickets’ kan je kiezen voor de gratis tickets van het Vlaams Welzijnsverbond. Snel zijn is wel de boodschap!