Maak van kwaliteitszorg de motor van je organisatie - 5-daags leertraject 11, 18, 25 januari, 1 februari & 3 mei 2022

Printervriendelijke versiePDF version

Kwaliteitszorg in welzijn van A tot Z.

Tijdens de Commissie Kwaliteit van het Vlaams Welzijnsverbond kwamen regelmatig echo’s naar boven dat er nood is aan een basisopleiding rond kwaliteitszorg - zowel voor mensen nieuw in het werkveld als voor ervaren mensen. Deze vijfdaagse biedt hier een antwoord op.

Kwaliteitszorg is een krachtig instrument om te bouwen aan je organisatie. Het is een tool om je visie, missie en waarden te vertalen naar de dagelijkse praktijk zodat de mensen die een beroep doen op je organisatie de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, je medewerkers een plek vinden waar ze graag werken en goed begeleid worden en je organisatie groeit en bloeit. Daarnaast houdt de overheid ook toezicht op de kwaliteit van je organisatie.

We ontwierpen - geïnspireerd door de leden van de Commissie Kwaliteit - een opleidingstraject waarbij we kwaliteitszorg van A tot Z verkennen en echt aan de slag gaan met het kwaliteitssysteem van je eigen organisatie. Wil je een goede basis rond kwaliteitszorg – of je basiskennis opfrissen – en dit ook meteen vertalen naar je eigen organisatie dan ga ik graag samen met jou en de andere deelnemers aan de slag.

Om voldoende ruimte te creëren voor ieders inbreng en in te kunnen spelen op de specifieke vragen maar ook om de reistijd voor iedereen te beperken, wordt het leertraject ontdubbeld:

Een bijkomend voordeel is dat het beperken van de reistijd voor iedereen dan ook makkelijker wordt. Één groep komt telkens samen ten westen van Brussel, de andere ten oosten.

Leertraject 1: Maandagen 10-17-24-31 januari & 16 mei 2022 - ten oosten van Brussel (handig voor (deel van) Vlaams-Brabant en Limburg).

Leertraject 2: Dinsdagen 11-18-25 januari, 1 februari & 3 mei 2022 - ten westen van Brussel (handig voor Oost- & West-Vlaanderen).

Mensen uit de provincie Antwerpen kunnen wat kijken wat voor hen het handigst is.

Meer info en inschrijven: https://keik.be/maak-van-kwaliteitszorg-de-motor-van-je-organisatie/

Koen Joly
KEIK - Mensen in Beweging
koen@keik.be
+32 484 48 51 23