Lancering Atelier solidair

Printervriendelijke versiePDF version

 

Ontdek samen met ons de grootste online solidariteitsmuur!

Dit platform komt er nadat we onze oorspronkelijke Picknick Solidair in Leuven annuleerden. Het zou het feestelijke eind van onze 50e verjaardag worden.

De boodschap die we dit jaar verkondigen, ‘Samen solidair tegen armoede’, is momenteel actueler dan ooit. In november riepen we iedereen op om affiches te maken en solidariteit met mensen in armoede te betuigen. Intussen staat onze teller op 400 ontvangen boodschappen, en we zijn nog niet klaar.

Volg de onthulling van Atelier Solidair op zaterdag 30 mei 2020 (waar we de muur met de geplakte affiches onthullen) vanaf 12 uur, via een livestream die je dan zal vinden op onze Facebook-pagina.

We mogen tijdens de livestream enkele speciale gasten verwelkomen zoals onze voorzitter Marc Justaert, minister Wouter Beke en zanger Lennaert Maes.

Onder begeleiding van VRT-presentatrice en gastvrouw Sara Van Boxstael geven zij weer waarom solidariteit en armoede zo nauw aan elkaar verbonden zijn, hoe we solidariteit in de samenleving vergroten en wat we verwachten van de overheid.

Je zal ook live kunnen chatten en vragen stellen.

 

Kijk je mee?