Inspiratiedag Inclusief Digitaal Actief

Printervriendelijke versiePDF version

Weet jij waar mensen met een beperking terecht kunnen als ze met een smartphone willen werken of als ze online willen daten? Of anders gezegd … waar kunnen mensen met een beperking terecht met hun digitale vragen? Kunnen en mogen mensen met een beperking ten volle deelnemen aan de digitale wereld? Weet je hoe mensen met een (verstandelijke) beperking die niet naar dagbesteding op locatie geraken, online zinvol actief kunnen zijn? Wil je met je cliënten onderzoeken hoe je digitale activiteiten kan maken? Of samen pionieren met collega’s rond digitale dagbesteding?  Zie je kansen in digitale activiteiten met de mensen waarmee je werkt?

Een antwoord op al deze vragen en veel meer krijg je op de inspiratiedag rond digitale inclusie van de Arteveldehogeschool. Verwacht je aan praktijkverhalen, inspirerende voorbeelden, inzichten uit praktijkgericht onderzoek Digi-Act, workshops en dialoog met werkveld en beleid.

 

Voor wie
Beleidsmakers, digibanken, atelierbegeleiders, vrijetijdscoaches, onderwijsveld, voorzieningen, mensen met een beperking en iedereen die vindt dat iedereen digitaal actief mag zijn.  

Praktisch?
22 februari 2024 – Gent Campus Sint Annaplein, 9u.30- 16u. Meld je alvast aan en ontvang een mailtje wanneer het programma en de inschrijvingen open staan.

 

MELD JE AAN