Extra bootcamp ‘Innoveren kan je leren’

Printervriendelijke versiePDF version

Omdat de interesse voor de bootcamp ‘Innoveren kan je leren’ op 23 oktober 2019 zo groot was, organiseert het Vlaams Welzijnsverbond in partnerschap met In4care en de Nederlandse zorginnovatie-expert Jethro Hardeman een extra sessie op 24 oktober. Snel inschrijven is opnieuw de boodschap!

De welzijnssectoren zijn volop in transitie. Denk maar aan de vermaatschappelijking van de zorg, de veranderende ondersteuningsvragen, de krapte op de arbeidsmarkt, beperktere middelen van de overheid … Meer dan ooit moeten we welzijnsgericht ondernemen en innovatie speelt daarin een grote rol: bewust zoeken naar nieuwe processen, producten, diensten die blijvend inspelen op de wijzigende noden van de doelgroep.

Met de bootcamp ‘Innoveren kan je leren’ wil het Vlaams Welzijnsverbond leden daarbij helpen. Tijdens de interactieve dag leer je de basis om een kort innovatietraject te doorlopen en krijg je tal van concrete handvaten en tools om toe te passen in je organisatie. We werken daarvoor samen met In4care en Jethro Hardeman, een Nederlandse zorginnovatie-expert die zijn sporen heeft verdiend met het binnenbrengen van innovatie bij de Nederlandse zorgsectoren.

Omdat de sessie op 23 oktober in geen tijd volzet was, organiseren we een extra bootcamp de dag erop. De inhoud blijft dezelfde, maar de locatie verandert wel. Op 24 oktober 2019 ontvangen we je graag in de gebouwen van VIGO groep in Wetteren. De sessie duurt een volledige dag. Deelname is gratis, maar beperkt tot 40 leden van het Vlaams Welzijnsverbond.

Voor meer informatie en inschrijvingen kan je hier terecht.

Heb je nog vragen, dan kan je contact opnemen met mark.vanhumbeeck@vlaamswelzijnsverbond.be.