Doe mee met de Dag van de Zorg - 21 maart: Ik hou van u

Printervriendelijke versiePDF version

21 maart is het opnieuw Dag van de Zorg en dat wordt een hele week, vanaf 15 maart, in de kijker gezet. Geen opendeurdagen dit jaar, om evidente redenene, wel een warm hart onder de riem voor alle zorg- en welzijnswerkers met de campagne 'Ik hou van u'. Met veel zingen, babbelen, coronaproof ontmoetingen, inhoud en verbondenheid. Kortom, een echt feest!

Een greep uit de vele initiatieven:

- Samen in onze bubbel 'Ik hou van u' van Noordkaap zingen.

- Elke dag van de Week van de Zorg (15-21 maart) een online talkshow van en over de zorg- en welzijnssectoren. De zorgbabbels zijn te volgen via live stream. Check zeker de gesprekken over De mentale sterkte van de zorg op woensdag 17 maart met directeur Katleen Evenepoel van Zonnelied en het gesprek over Diversiteit in zorgberoepen op vrijdag 19 maart met onze voorzitter Chantal Vanaudenhove.

- Dominique Van Malder en Joris Hessels trekken door Vlaanderen met Blokbusters, hun regionale Radio Gaga. Ze maken vier live uitzendingen vanuit verschillende locaties.

- Doe met jouw organisatie mee met een van de wedstrijden en maak kans op een leuk cadeau voor jouw medewerkers. De prijzenpot bevat 3.000 'Ik hou van u'-boxen met allerlei hebbedingen en lekkernijen én een concert van Katrien Verfaille.

Alle info over de Dag van de Zorg en hoe je met jullie #heldenvanwelzijn zelf kunt participeren, vind je hier.