Dag van de Zorg - schrijf je in tot 22 december

Printervriendelijke versiePDF version

De Dag van de Zorg op zondag 17 maart 2024 biedt het grote publiek een kijkje in de wereld van talloze algemene en psychiatrische ziekenhuizen, woonzorgcentra, dagverblijven, voorzieningen voor personen met een beperking, innovatieve ondernemingen, onderwijsinstellingen, dienstencentra, thuiszorgwinkels, ...Elk jaar verkennen mensen van alle leeftijden meer dan tweehonderd deelnemende organisaties om hun zorgjobs, enthousiaste medewerkers, nieuwe dienstverlening, projecten of gebouwen te ontdekken. Doen jullie mee?

Geef bezoekers een unieke blik achter de schermen te gunnen van jouw organisatie en draag bij aan een positieve beeldvorming van de zorg- en welzijnssector. Je maakt mensen wegwijs in het brede aanbod en laat hen versteld staan van wat de sector allemaal te bieden heeft. Tegelijk geef je je medewerkers de kans om open te bloeien en te tonen waar zij elke dag mee bezig zijn. 

Maar Dag van de Zorg is meer dan een opendeurdag. In aanloop naar de Dag van de Zorg zetten we de sector een hele week lang in zijn volle omvang en diversiteit op de kaart. Dit doen we met verschillende acties en activiteiten en samen met onze deelnemers, partners, radio en televisie.

 

SCHRIJF JE IN

Op dit moment zijn er al meer dan 160 organisaties ingeschreven, maar er zijn zeker nog plaatsjes vrij. Inschrijven kan tot 22 december. Meer informatie, of meteen inschrijven? Surg naar de website van Dag van de Zorg.