Dag van de Zorg: Eindelijk opendeurdag!

Printervriendelijke versiePDF version

Save the date: zondag 20 maart 2022

Na twee uitgestelde edities zetten we op zondag 20 maart 2022 zorg en welzijn opnieuw in de kijker tijdens de elfde editie van Dag van de Zorg. En dit opnieuw met een opendeurdag! Uiteraard maken we er een coronaproof editie van.

De inschrijvingen voor de nieuwe editie in 2022 zijn gestart. Meer info en inschrijven voor Dag van de Zorg 2022 vind je hier. Wil je graag een offerte? Stuur ons een e-mail of bel ons op 09-224 06 84.

 

Week van de Zorg blijft bestaan

Dit jaar was er geen opendeurdag omwille van de Corona-pandemie maar wel een feestdag en -week voor de mensen van de zorg. Met de campagne ‘Ik hou van u’ brachten we een ode aan iedereen die zorgt. Zowel de professionele zorgverlener als de vrijwilligers en de mantelzorgers kregen alle aandacht die ze verdienen.

We startten tijdens de Week van de Zorg op maandag 15 maart en eindigen met de feestdag Dag van de Zorg op zondag 21 maart. We deden dat door te informeren en te verbinden. We hebben gezongen, gebabbeld, elkaar ontmoet en zoveel meer. Kortom, het was een echt feest!

De Week van de Zorg in 2021 was dus een groot succes. Dit doen we zeker opnieuw in 2022!
Ontdek hier alvast de voorbije Week van de Zorg.