Bruxeo - Seminarie - vrijdag 22 september 2023 Het optimaal beheer van uw verwarmingsinstallatie

Printervriendelijke versiePDF version

Seminarie - vrijdag 22 september 2023
Het optimaal beheer van uw verwarmingsinstallatie

Energie besparen begint waar het wordt geproduceerd: in de stookruimte! Maar hoe kunt u uw weg vinden als u de principes van warmteproductie en de subtiliteiten van de verschillende regelniveaus niet begrijpt? Het aanpassen van uw regelparameters of het veranderen van uw ketel kan u tot 30% aan energiekosten besparen, en soms zonder enige investering!

Deze verwarmingsseminarie legt de basis voor een goed begrip van de werking van een centraal verwarmingssysteem. Met dit inzicht kunt u de zwakke punten identificeren en manieren vinden om het rendement van uw huidige installatie te verbeteren, hetzij door regeling, aanpassing van de huidige installatie (verwarmingscircuit, radiatoren) of isolatie van de leidingen.

Er zal ook aandacht worden besteed aan de technologie van condensatieketels en de punten waarmee rekening moet worden gehouden bij het installeren van dit type ketel, om het hoge rendement optimaal te benutten.

Programma en inchrijving

Wilt u verder gaan in uw energiebeheer? Ontdek de andere diensten van BRUXEO op http://energie.bruxeo.be/nl/diensten, of neem contact op met onze energieadviseurs voor al uw vragen omtrent de energetische prestatie van uw gebouwen: energie@bruxeo.be - 02/210 53 03.

Met de steun van:

 
In samenwerking met :