Bruxeo - Seminarie Maandag 19 februari 2024 - Financiering van energierenovatie

Printervriendelijke versiePDF version

Seminarie
Maandag 19 februari 2024, van 8u30 tot 12u30

Financiering van energierenovatie
van Brusselse Nederlandstalige verenigingen

De gebouwen van de Brusselse social profit-sector moeten tegen 2050 verplicht energieneutraal zijn. Om deze ambitieuze doelstelling te behalen, worden verenigingen dankzij verschillende financieringsbronnen geholpen om actie te ondernemen.

Er bestaan namelijk tal van regionale en sectorale hulpmiddelen: premies, lage rente leningen, derdebetalersysteem, gratis begeleiding, enz. Afhankelijk van het project en de energiewerken die u beoogt, kunnen deze financieringsbronnen een overgroot deel van de investering van uw vereniging terugbetalen!
 
Om het voor de deelnemers zo concreet mogelijk te maken, zullen de sectorale financieringsbronnen worden onderverdeeld in 3 sectoren:

  • Cultuur, jeugd en sport
  • Welzijn en gezondheid
  • Onderwijs

Indien u nood heeft aan een duidelijk overzicht van de mogelijke financieringsbronnen die voor uw Brusselse vereniging ter beschikking staan, schrijf u dan zeker in!

Programma en inschrijving

Wilt u verder gaan in uw energiebeheer? Ontdek de andere diensten van BRUXEO op http://energie.bruxeo.be/nl/diensten, of neem contact op met onze energieadviseurs voor al uw vragen omtrent de energetische prestatie van uw gebouwen: energie@bruxeo.be - 02/210 53 03.

Met de steun van:

 
In samenwerking met :