Bootcamp ‘Innoveren kan je leren’

Printervriendelijke versiePDF version

Op 23 oktober 2019 organiseert het Vlaams Welzijnsverbond in partnerschap met In4care en de Nederlandse zorginnovatie-expert Jethro Hardeman de inspirerende bootcamp ‘Innoveren kan je leren’.

De welzijnssectoren zijn volop in transitie. Denk maar aan de vermaatschappelijking van de zorg, de veranderende ondersteuningsvragen, de krapte op de arbeidsmarkt, beperktere middelen van de overheid … Meer dan ooit moeten we welzijnsgericht ondernemen en innovatie speelt daarin een grote rol: bewust zoeken naar nieuwe processen, producten, diensten die blijvend inspelen op de wijzigende noden van de doelgroep.

Het Vlaams Welzijnsverbond wil zijn leden daarin ondersteunen en organiseert daarom op 23 oktober 2019 de innovatieve bootcamp ‘Innoveren kan je leren’ in partnerschap met In4care en Jethro Hardeman, een Nederlandse zorginnovatie-expert die zijn sporen heeft verdiend met het binnenbrengen van innovatie bij de Nederlandse zorgsectoren.

Tijdens de energieke bootcamp leer je de basis om een kort innovatietraject te doorlopen. Het belooft een zeer interactieve dag te worden waarbij je naar huis gaat met concrete handvaten en tools om dadelijk te gebruiken in je organisatie.

Praktisch
De bootcamp ‘Innoveren kan je leren’ vindt plaats op woensdag 23 oktober 2019 van 9u tot 16u30 in Gent. Deelname is gratis, maar beperkt tot 40 deelnemers.
Voor meer informatie en inschrijvingen kan je als lid van het Vlaams Welzijnsverbond hier terecht. Je kan ook contact opnemen met mark.vanhumbeeck@vlaamswelzijnsverbond.be.

 

De bootcamp van 23 oktober is intussen volzet, maar blijf gerust inschrijven, want bij grote interesse voorzien we een extra sessie.