Bevraging duaal leren en werkplekleren

Printervriendelijke versiePDF version

Beste werkplekmentor

Begeleid(de) jij (al) een student op de werkplek tijdens het werkplekleren/duaal leren in zijn/haar opleiding? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

In het kader van een ESF-project ‘Duaal leren in VIVES: when all pieces fall into place’ focussen we in VIVES op duaal leren en werkplekleren. In een duaal leertraject wordt het leren op de hogeschool gecombineerd met een groot aandeel leren op de werkvloer (of het werkplekleren). Er is binnen duaal leren steeds wisselwerking tussen wat de student leert in de hogeschool en wat de student leert en doet op de werkplek. Via dit project willen we in VIVES ons onderwijsaanbod op vlak van werkplekleren en duaal leren in kaart brengen, onderzoeken en optimaliseren. Daarvoor zijn jouw ervaringen als mentor voor ons zeer belangrijk.

Zorg jij er mee voor dat de puzzelstukjes wat meer in zijn plaats vallen in VIVES en vul je onderstaande vragenlijst in voor 24 december 2021?

Deze vragenlijst vraagt ongeveer 25 minuten van jouw tijd.

Stuur deze vragenlijst gerust ook door naar collega's die werkplekmentor zijn/waren.

Klik hier voor de vragenlijst

 

Wens je graag meer informatie over deze vragenlijst of over het ESF-project, neem dan contact op met Lies Demeulenaere (lies.demeulenaere@vives.be).

Alvast hartelijk bedankt!
Team werkplekleren en duaal leren VIVES