Allemaal digitaal?!

Printervriendelijke versiePDF version

Onze wereld digitaliseert razendsnel. We doen er allemaal aan mee. Je bankzaken regelen, je verwarming regelen, je digicorder programmeren vanop afstand, een chatgesprekje met een hulpverlener, een afspraak met je huisarts maken, vlug wat online bestellen. Het is oh zo handig. Wat is dan het probleem eigenlijk?    

Het probleem is dat niet iedereen verbonden is. Wel of niet digitaal actief zijn, is geen zwartwit verhaal. Misschien kan je wel met een smartphone werken, maar heb je geen laptop. Of heb je net die bank-applicatie onder de knie en verandert die weer. We hebben dus allemaal een heel verschillend digitaal profiel.

En dan is het aan jullie

Wat bedenk jij om aandacht te vragen voor digitale uitsluiting? Welzijnszorg heeft een kant-en-klaar aanbod voor zeer uiteenlopende doelgroepen. Maar ook wie het graag creatiever aanpakt, zet Welzijnszorg graag op weg.
Wat kan je doen? Aanbod op maat
Bestel of download de materialen via de webshop van Welzijnszorg

Laat het weten

Plan je een Soep op de stoep of een andere leuke actie? Laat het weten aan Welzijnszorg. Zij zetten je actie in de kijker en je ontvangt een gratis promopakket! 
Registreer jouw actie