​​​​​​​Webinar Rentree: Werken met/na kanker?

Printervriendelijke versiePDF version

Werken met/na kanker? Het roept veel vragen op, zowel voor werknemer als werkgever en collega’s.

Bent u patiënt, werkgever, bemiddelaar, psycholoog, arts, loopbaanbegeleider, kinesitherapeut, verpleegkundige, maatschappelijk werker… en komt u in aanraking met het thema ‘werken na/met kanker’? Dan nodigen wij u, en uw collega’s, van harte uit op onze maandelijkse webinar waar we meer duiding geven omtrent Rentree. Inschrijven kan via www.rentree.eu. Deel het aanbod gerust verder binnen uw netwerk!

Rentree – werken na kanker – is een dienstverlening die gratis ondersteuning en coaching biedt aan personen die geconfronteerd worden/werden met kanker, en vragen hebben betreft het thema werken met/na kanker. Werkzoekenden, werknemers, ambtenaren en zelfstandigen kunnen beroep doen op deze dienstverlening, waarbij er individuele begeleiding op maat en op vraag van de persoon wordt aangeboden.

We behandelen de vragen: 
- Wat en voor wie is de dienstverlening Rentree? 
- Hoe gaat een Rentreecoach te werk?
- Hoe kan ik aanmelden voor Rentree?

Voor patiënten hebben we een meer uitgebreid webinar (1uur) waar we eveneens ingaan op enkele tips en handvaten om zelf al aan de slag te gaan met het thema.

Schrijf u in voor de webinars via www.rentree.eu.

Zit u zelf met vragen en wenst u ondersteuning van een Rentreecoach?

Contacteer ons op

Tel: 0487 90 74 80

Rentree@dewerkplekarchitecten.be  

 

Meer informatie en getuigenissen van Rentree-klanten vindt u op de website https://www.rentree.eu/ .

Deze dienstverlening wordt gecoördineerd door Sterpunt Inclusief Ondernemen, in samenwerking met Kom Op Tegen Kanker en VDAB.