Intervisie KWIKO op 10 juni 2021

Printervriendelijke versiePDF version

Op 6 mei ging de webinar over Kwiko door met Dr. André Vyt. Doel was om de concrete informatie over het gebruik van Kwiko digitaal op te frissen of te leren kennen. Het was een succes, we mochten maar liefst een 80-tal leden verwelkomen. Zoals reeds aangekondigd, organiseren we in opvolging van deze webinar een intervisie op donderdag 10 juni 2021 van 9u30 tot 11u30. Het doel van deze intervisie is om uit te wisselen met elkaar over het gebruik van het kwiko-instrument, hoe je ermee van start gaat, welke aandachtspunten er zijn en op welke manier Kwiko een meerwaarde kan zijn voor jou en je organisatie, ook in tijden van corona. We maken tijd en ruimte om in verschillende groepen (de verdeling gebeurt naargelang je ervaring met Kwiko) mooie voorbeelden te delen, elkaar te inspireren en nuttige tips uit te wisselen. We maken ook een onderscheid tussen organisaties die werken met Kwiko digitaal en organisaties die aan de slag gaan met het boek.

 

Programma:

9u30 Verwelkoming en inleiding door Linda Beirens: korte schets van de doelstellingen van Kwiko (plenair)

10u Intervisie in verschillende breakoutrooms: begeleid door een Kwiko-begeleider gaan de deelnemers in dialoog over de eigen ervaringen. We rekenen op ieders inbreng en inspiratie om er een boeiende uitwisseling van te maken.

11u Terugkoppeling uit de breakoutrooms en bespreking van verwachtingen naar de toekomst, door Barbara Devos (plenair)

11u30 Einde

 

Wil je graag deelnemen aan deze intervisie, schrijf je dan in tot uiterlijk 7 juni via de inschrijvings-knop op deze pagina (U dient ingelogd te zijn)

Na de inschrijving zal je een bevestigingsmail ontvangen, de link naar de zoomsessie word je enkele dagen vooraf bezorgd.

 

We hopen je alvast te mogen verwelkomen op deze Kwiko-intervisie!

Meer informatie

top

2021-06-10 KWIKO digitaal

Ik gebruik KWIKO op de digitale manier

top

2021-06-10 KWIKO met boek

Ik gebruik KWIKO via het boek