2023-04-21 - Webinar : "Aan de slag met vrijwilligers in de kinderopvang"

Printervriendelijke versiePDF version

Werk jij al of wil je in de toekomst met vrijwilligers aan de slag gaan in jouw kinderopvanginitiatief? Neem dan zeker deel aan ons infomoment op vrijdag 21 april. Zoals je weet kunnen vrijwilligers een enorme meerwaarde hebben, op voorwaarde dat ze goed begeleid worden. Tijdens het studiemoment ontdek je in vier stappen hoe je een vrijwilligerswerking kan opstarten of uitbouwen in jouw kinderopvanginitiatief. We loodsen je in vogelvlucht door een gloednieuwe praktische gids met aandacht voor de vrijwilligersverantwoordelijke, jouw visie op vrijwilligerswerk, de uitwerking van het vrijwilligersbeleid en heel wat interessante tips. We staan daarnaast ook stil bij wat de regelgeving zegt over vrijwilligerswerk. Op het einde voorzien we ook tijd voor jouw vragen.

Doelgroep:

Verantwoordelijken van kinderdagverblijven, diensten voor onthaalouders en organisatoren kleuteropvang met een kwaliteitslabel, die interesse hebben in een vrijwilligerswerking.

Wanneer:

21 april 2023 van 10u00 tot 11u30

Inschrijven:

Deelnemen is gratis. Inschrijven is verplicht via de knop "Inschrijven" in de linkerkolom. Opgelet, je moet geregistreerd zijn en ingelogd zijn om te kunnen inschrijven.
De ingeschreven personen ontvangen daags voordien een Zoom-link. Schrijf je een persoon in die nog niet geregistreerd is, gelieve dan het e-mailadres te vermelden in het opmerkingsveld.

Organisator:

Vlaams Welzijnsverbond in samenwerking met Present vzw