2022-12-06 Inspiratiesessie Inclusief rekruteren (Hasselt)

Printervriendelijke versiePDF version

Binnen het project Samendivers gaat het Vlaams Welzijnsverbond aan de slag om leden te ondersteunen bij het inclusief maken van de eigen organisatie. Zo werkten we onder andere een visietekst uit en gingen we daarover in gesprek op de COC-vergaderingen. Uit die boeiende gesprekken distilleerden we een aantal topics waarover we dit najaar een aantal inspiratiesessies zullen organiseren.

 

Inspiratiesessie Inclusief rekruteren

Tijdens deze inspiratiesessie over inclusief rekruteren ga je op zoek naar antwoorden op de vraag ‘Hoe vinden talentvolle sollicitanten de weg naar jouw vacatures?’. Je krijgt inspiratie aangereikt over outreachend rekruteren, over bias en verborgen uitsluitingsmechanismen en over alternatieve selectieprocedures. Aan de hand van theoretische kaders, uitwisseling en een praktijkverhaal vanuit Pleegzorg Limburg werd deze inspiratiesessie op maat uitgewerkt voor leden van het Vlaams Welzijnsverbond. Bovendien maak je op de locatie kennis met de werking van gastorganisatie Assjette.

Programma

  • 12.45 uur Onthaal
  • 13.00 uur Verwelkoming en voorstelling door Colette Vandebeek, coördinator Assjette vzw
  • 13.30 uur Praktijkverhaal door Ann Vandersanden, Algemeen directeur Pleegzorg Limburg
  • 14.00 uur Vorming door Maret Dakaeva, Expert trainingen inclusieve HR-processen Hands-on inlcusion

Praktisch

Datum: 6 december 2022 van 12.45 uur tot 16.00 uur

Locatie: Assjette vzw, Toekomststraat 32, 3500 Hasselt

Samenwerkingspartners voor deze sessie: Hands-on inclusion, Pleegzorg Limburg, Assjette vzw

Deelname is gratis, maar inschrijven is nodig want het aantal plaatsen is beperkt.
Opgelet: Om in te schrijven, moet je geregistreerd zijn en ingelogd, dan krijg je in de linkerkolom de knop "Inschrijven" te zien.