E-magazine De Facto, 16 februari 2023

 

Inspiratiedag: De vele gezichten van kwaliteitszorg

Ben jij bezig met kwaliteitsbeleid? Hou dan zeker 21 maart vrij in je agenda voor de inspiratiedag kwaliteitszorg. Je kan er lezingen volgen, een bezoek brengen aan een inspiratiemarkt en deelnemen aan intervisiemomenten.

Lees meer

Leer mij groeien – over onderwijs en kinderrechten

In ‘Leer mij groeien’ bundelt de Kinderrechtencoalitie een reeks teksten met uitdagingen voor het onderwijs. En die zijn, net zoals de voorgestelde oplossingen, bijzonder divers. Ook twee collega's van het Vlaams Welzijnsverbond leverden een bijdrage aan deze publicatie.

Lees meer

Webinar: wet kwaliteitsvolle praktijkvoering

De inwerkingtreding van de wet op de kwaliteitsvolle praktijkvoering in de gezondheidszorg heeft ook voor uw organisatie heel wat gevolgen. Volg daarom zeker ons webinar op 6 juni. Professor en advocaat Sylvie Tack, gespecialiseerd in gezondheidsrecht, geeft er u een laatste stand van zaken. Deelname is gratis, maar wel enkel toegankelijk voor leden.

Lees meer

WelzijnWerkt: Vormingsaanbod Hands-on Inclusion

Bij Hands-on Inclusion kan je terecht voor een gevarieerd aanbod aan upgrades, bootcamps, intervisies en workshops over je inclusief medewerkersbeleid en hoe om te gaan met diversiteit binnen je organisatie. Via Hands-on Inclusion ondersteunt het Vlaams Welzijnsverbond jou met opleidingen op maat.

Lees meer

Social-Profitsalon VIVO

Op 17 april organiseert VIVO een social-profitsalon in Gent. Het is een uitgelezen kans om als werkgever in contact te komen met potentiële medewerkers. Wil je deelnemen? Schrijf je dan in via onderstaande link.

Lees meer