07/05 Mijn team en ik

Printervriendelijke versiePDF version

INHOUD
Na deze vorming kan je:
- een dieper inzicht verwerven in de diverse elementen die leiderschap vormen en beïnvloeden
- begrijpen welke mechanismen van invloed zijn op zowel jezelf als op jouw team
- bewustwording ontwikkelen over jouw eigen leiderschapsstijl en hoe deze zich verhoudt tot de behoeften van het team
- concrete instrumenten en methoden verkrijgen om open en constructieve samenwerking binnen het team te bevorderen en bespreekbaar te maken.

PROGRAMMA
Als leidinggevende ben jij de stuwende kracht achter jouw team, en jouw leiderschapsstijl heeft een directe impact op hun succes. Maar hoe navigeer je tussen de noodzaak om te sturen en het verlangen naar autonomie binnen je team?

Diversiteit is de norm in hedendaagse teams, en daarom staan we voor de uitdaging om inclusief leiderschap te omarmen. Hoe kun je omgaan met deze rijke variatie in talenten en achtergronden, en tegelijkertijd streven naar gedeeld leiderschap?

In deze vorming duiken we dieper in deze vraagstukken. Je zult niet alleen inzicht krijgen in wat jouw team nodig heeft, maar ook hoe je elk individu de ruimte kunt geven om uniek te zijn, terwijl ze tegelijkertijd een integraal onderdeel van het grotere geheel vormen. Het sleutelwoord hier is afstemming - hoe kun je je leiderschap aanpassen aan de behoeften van je team?

DOELGROEP
Kinderbegeleider tewerkgesteld binnen PC331

OPLEIDER
VCOK

LOCATIE
Gent

KOSTPRIJS
gratis

MEER INFO
https://www.vivosocialprofit.org/opleidingen-open-aanbod/24827-0

ORGANISATIE
SF331 i.s.m. VIVO

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.