E-magazine De Facto, 9 september 2021

 

Inclusie Academie op maandag 20 september 2021

Omstreeks 1490 maakte Leonardo Da Vinci zijn beroemde schets van de ‘Vitruvius-man’, beter bekend als de ‘Homo Universalis’. Anno 2021 kunnen we ons een aantal interessante vragen stellen.

Lees meer

Power to Care enquête: 21 september t.e.m. 4 oktober - SAVE THE DATE

Werk je in de zorg- of welzijnssector? Neem tussen 21 september en 4 oktober deel aan de enquête POWER TO CARE over jouw welzijn en nood aan ondersteuning. Deel deze oproep met collega’s, vrienden of familie! #powertocare.
Wil je de resultaten van de vorige bevraging kennen?

Lees meer

Microdegrees Health Innovation

Ben jij die collega die een brug wil bouwen tussen zorg en welzijn enerzijds en technologie anderzijds? Wil jij die verbindende persoon zijn die mee kan werken aan de toekomst van het zorg- en welzijnslandschap en het bijhorende change management? Dan is een microdegree Health Innovation voor jou! Neem snel een kijkje op de website, in de bijgeleverde folder of rechtstreeks met de contactpersonen! We verwelkomen jullie met open armen!

Lees meer

Autisme Chat

Kreeg je zelf de diagnose en zit je met vragen of bots je op moeilijkheden? Heb je opvoedingsvragen rondom je kind met autisme? Wil je graag kwijt wat je moeilijk valt in de relatie met je kind, partner, broer of zus met autisme?

Chat met ons! Wij luisteren naar je en denken met je mee.

Lees meer