E-magazine De Facto, 10 december 2021

 

Samendivers: Vlaams Welzijnsverbond ondersteunt uitbouw inclusief medewerkersbeleid.

Door het enorme personeelstekort in heel wat sectoren staan welzijnsgerichte ondernemers voor zeer grote uitdagingen. Richten ze zich in hun zoektocht naar medewerkers enkel op de ideale kandidaat of is er bereidwilligheid om te investeren in een nieuwe collega? Wie daartoe bereid is, ziet zijn lijst met potentiële kandidaten groeien.

Lees meer

Een innovatief digitaliseringproject als antwoord op de wachtlijsten?

“Een periode van verandering zorgt voor stress. Maar het is net zoals bij alle andere ‘examens’ en proefwerken: iedereen hoopt dat je het haalt. Vraag daarom inhoudelijke en financiële ondersteuning.”
Onze collega Mark Van Humbeeck is een grote fan van een innovatief digitaliseringproject bij CKG De Schommel in Averbode. Zo’n digitaal traject loopt niet altijd over rozen, maar bij het Vlaams Welzijnsverbond staan we klaar om jou, als digitale vernieuwer, te ondersteunen.

Lees meer

Vacature: Stafmedewerker ondersteuning van personen met een handicap

Het Vlaams Welzijnsverbond is op zoek naar een voltijdse stafmedewerker voor de sector ondersteuning van personen met een handicap.

Bekijk hier de vacature

Dag van de Zorg wordt verplaatst naar zondag 15 mei 2022

De Dag van de Zorg schuift twee maanden op, een verschuiving waarin alle zorgorganisaties zich kunnen focussen op de zorg en vooral op de extra werkdruk door die vierde Covid-golf. Waarvoor onze bijzondere dank-je-wel aan de sector. Voor die tomeloze inzet, elke dag opnieuw.
De Week van de Zorg start daardoor op maandag 9 mei 2022 met als apotheose de opendeurdag op zondag 15 mei 2022

Meer info en inschrijven voor Dag van de Zorg en de infodag

Bevraging duaal leren en werkplekleren

Begeleid(de) jij (al) een student op de werkplek tijdens het werkplekleren/duaal leren in zijn/haar opleiding? Dan ben jij de persoon die we zoeken!
 

Lees meer