Week van de Zorg

Printervriendelijke versiePDF version

De opendeurzondag van 15 mei komt razendsnel dichterbij. Met een recordaantal van 295 deelnemende organisaties oogt het programma van Dag van de Zorg indrukwekkend.
Maar niet alleen Dag van de Zorg blinkt. Ook de Week van de Zorg - in aanloop naar die dag - wordt de moeite.
De danschallenge ‘En dans’ en de Zorgbabbels vormen twee belangrijke kapstokken uit die week.

Week van de Zorg

In aanloop naar de opendeurzondag van 15 mei organiseert Dag van de Zorg vzw – samen met de ganse sector – de Week van de Zorg rond het thema preventie. Het programma oogt aantrekkelijk door o.a. het dansen en het babbelen.

Danschallenge

De komende weken gaan we samen bewegen want Dag van de Zorg vzw roept op om massaal te dansen. Kom erbij … en dans en doe mee met de danschallenge van Dag van de Zorg door samen te swingen met collega’s, familie of vrienden op het campagnelied ‘En dans’ van Clouseau. Meer info, demofilmpje met danscoach Joke Emmers en mp3 zijn gratis en rechtenvrij te downloaden op www.dagvandezorg.be/endans.
Kom erbij … en gooi jullie moves tijdens Week van de Zorg op sociale media. #preventie #komerbij #danschallenge #dagvandezorg

Zorgbabbels

Van maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 mei zijn er opnieuw de Zorgbabbels. In deze online ochtendshows ontvangt gastvrouw Lisbeth Imbo meer dan 50 interessante gasten, experten, specialisten en ervaringsdeskundigen. En gaat het over een gezonde geest in een gezond lichaam, over gezond werken, gezonde omgeving, gezonde toekomst en over gezond samen leven. Met een indrukwekkende line-up.
Meer info en gratis inschrijven op www.dagvandezorg.be/zorgbabbels2022. #preventie #zorgbabbels #dagvandezorg

of contacteer Geert Van Hijfte
Voorzitter Dag van de Zorg vzw

Lievestraat 6, 9000 Gent
T. 0477 76 01 62
T. 09 224 06 84
geert@dagvandezorg.be
www.dagvandezorg.be