Warmste Week: Good Company zkt Good Company

Printervriendelijke versiePDF version

De Warmste Week zoekt dit jaar geen centen, maar mensen die hun tijd en passie willen delen met mensen in een kwetsbare posititie. Cera wil daar een stevige duw aan geven met het initiatief Good Company zkt Good Company. Vier hartverwarmende initiatieven reiken in deze donkere dagen de hand naar wie het moeilijk heeft. Wij pikken er eentje uit van Auxilia, een van onze leden die al jaren expertise opgebouwd heeft in huiswerkbegeleiding voor jongeren die het moeilik hebben op school. Omdat ze in armoede of in een moeilijke gezinssituatie leven of om nog andere redenen. Auxilia zorgt ervoor dat zij gemotiveerd blijven en de nodige ondersteuning en dezelfde kansen krijgen als andere kinderen uit hun klas. Levensbelangrijk, want onderwijs is dé sleutel naar een betere toekomst. Wil jij je engageren voor deze jongeren en je kennis en passie met hen delen? Dan ben je aan het juiste adres bij Auxilia.

Naast Auxilia breekt Cera ook een lans voor drie andere maatschappelijk heel waardevolle projecten: Circuit Sortie (ontmoeting tussen mensen met en zonder beperking), Vier het leven (om sociale isolatie tegen te gaan bij ouderen) en Koor en Stem (contactkoor voor mensen met dementie en hun mantelzorgers).

Voel je de kriebels om kwetsbare mensen een helpende hand te reiken? Hier vind je alle info. Of neem deel aan het online Good Company Café op 15 december van 19.30 tot 20.30 uur.