UITNODIGING - Webinar enquête woon-werkverkeer

Printervriendelijke versiePDF version

Beste leden,

De werkgeversorganisaties organiseren op 29 juni een gratis webinar over de enquête over het woon-werkverkeer. Bij die gelegenheid zal de FOD Mobiliteit en Vervoer aanwezig zijn om de nieuwe functies toe te lichten, de beschikbare instrumenten voor te stellen en al uw vragen te beantwoorden.  Schrijf u nu in!

Om de drie jaar moet elke onderneming met meer dan 100 medewerkers van de federale regering een vragenlijst invullen over het woon-werkverkeer van zijn medewerkers. Door de ‘COVID-19’-crisis werd de bevraging van vorig jaar naar dit jaar verschoven.

Het finale doel? Werkgevers aanzetten om hun mobiliteitsbeleid efficiënter en duurzamer te organiseren.

Hoe begint u eraan? Wat is er nieuw in de editie 2021? Speelt de ‘COVID-19’-crisis een rol? Welke hefbomen biedt de enquête voor uw mobiliteitsbeleid?

Op al die vragen krijgt u een concreet antwoord tijdens ons webinar op dinsdag 29 juni. Samen met de FOD Mobiliteit en Vervoer gaan de werkgeversorganisaties dieper in op alle ins en outs en op de beschikbare tools om de enquête te organiseren. Daarna is het aan u om uw concrete vragen te stellen.

Schrijf u nu in voor de webinar en voel u vrij om deze uitnodiging door te sturen naar uw eigen leden. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen!

Webinar in het Nederlands van 11:00 tot 12:30

Hoe inschrijven?

Registratie is gratis, maar verplicht. Inschrijven door hier te klikken

Hoe kan ik interactief deelnemen?

Deelname geschiedt uitsluitend online. U ontvangt een e-mail met een link waarmee u zich 15 minuten voor aanvang van het webinar kunt aanmelden.

De webinar wordt afgesloten met een vraag- en antwoordsessie. U zult uw vragen via de chat kunnen stellen.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Neem contact op met Emily Couturier, T 02 515 09 50, events@vbo-feb.be

 

We hopen u te zien op 29 juni 2021!