Tweedaagse opleiding communicatie voor VAPH-voorzieningen

Printervriendelijke versiePDF version

Om de communicatie van de welzijnsorganisaties te versterken werkt het Vlaams Welzijnsverbond mee aan een ambitieus boek van Zorgcommunicatie.be dat in april 2016 zal verschijnen bij uitgeverij Acco. Filip Decruynaere berichtte dat hij reeds verschillende reacties kreeg op de oproep naar praktijkvoorbeelden die het Vlaams Welzijnsverbond begin juli lanceerde. Dank daarvoor.

Zorgcommunicatie.be organiseert dit najaar in Gent een tweedaagse opleiding communicatie voor VAPH-voorzieningen. De opleiding wordt op maat van deze voorzieningen gemaakt, rekening houdend met de beperkte mogelijkheden en met de veranderingen en de eigenheden van de sector.

Als lid van het Vlaams Welzijnsverbond ontvangt u een korting van 10% op het inschrijvingsgeld: 314 euro (excl. btw) i.p.v. 349 euro voor de 2 dagen. In deze prijs zitten ook enkele extra’s: e-learning, gratis een maand feedback,… U vindt meer informatie in de bijlage.

Inschrijven kan via e-mail aan caroline@zorgcommunicatie.be
Voor inhoudelijke vragen over het programma kunt u terecht bij Filip Decruynaere: gsm: 0477 67 35 69, filip@zorgcommunicatie.be.