Terugkoppelingsmoment Europees onderzoeksproject "Geweld tegen kinderen" op 27/9/2019

Printervriendelijke versiePDF version

Beste allemaal,

 

Het Kenniscentrum Kinderrechten (KeKi) en het Leuvens Instituut voor Criminologie van de KU Leuven (LINC) zijn sinds december 2017 betrokken in een tweejarig Europees onderzoeksproject naar een meer kindgerichte benadering bij kinderen en jongeren die geweld meemaken (zie https://www.keki.be/nl/onderzoek-projecten/geweld-tegen-kinderen).

 

Op basis van de inbreng van en in samenwerking met kinderen en jongeren werd een vormingspakket ontwikkeld. Dit vormingspakket wil het begrip en de toepassing van op kinderrechten gebaseerde hulp en steun aan kinderen en jongeren die met geweld te maken hebben gehad, vergroten.

 

Op 27 september wordt hierrond een terugkoppelingsmoment georganiseerd voor professionals, vrijwilligers en al wie rechtstreeks in contact komt met kinderen en jongeren. Alle informatie rond dit terugkoppelingsmoment vindt u terug in de uitnodiging in bijlage. KeKi en LINC hopen je te mogen ontmoeten en op interactieve wijze de resultaten en bijhorende het vormingspakket te mogen bekendmaken!

 

Inschrijven kan via mail aan: Katrien.Herbots@keki.be.