Schrijf je in voor de tweede webinar van de inclusie Academie

Printervriendelijke versiePDF version

 

Tijdens het 2de webinar van de inclusie academie luisteren we naar Sofie en Henriette die 4 jaar lang samen werkten aan het proefschrift 'Working Together, Learning Together. Towards Universal Design for Research'. 

Gelijkwaardig samenwerken tussen mensen met en zonder beperking, is het mogelijk? Dat hebben Sofie en Henriette proefondervindelijk aangetoond. Samen ontwikkelden ze de Cabriotraining en richtten ze het Cabrioteam op. Ze delen  hun inzichten met ons en gaan graag met ons in gesprek.

Voor de inclusie academie slaan het Vlaams Welzijnsverbond, Hart voor Handicap – De Genereuzen, De Vierklaver en Konekt vzw de handen in elkaar. We willen mensen verenigen om samen op zoek te gaan naar hoe we inclusie bij personen met een beperking in onze samenleving kunnen versnellen. Dit doen we door het denken over inclusie te prikkelen, te debatteren, inzichten te delen, standpunten kritisch te bevragen…

WEES WELKOM!
Op de tweede uitdagende online sessie van de Inclusie Academie op dinsdag 7 december 2021 van 20u - 21u30.

Het wordt een interactieve sessie via ZOOM. De ingeschreven personen zullen na afsluiten van de inschrijvingen tijdig een zoom-link ontvangen.

 

klik hier om je in te schrijven!