Radio EXPOO over kinderopvang

Printervriendelijke versiePDF version

 

Beste

EXPOO is het Expertisecentrum voor Opvoedingsondersteuning. Wij ondersteunen de brede sector van organisaties in gezins- en opvoedingsondersteuning, onder meer met een kennis- en leeraanbod.

Sinds de lockdown en alle maatregelen waardoor fysieke evenementen zoveel lastiger te organiseren zijn, is EXPOO gestart met Radio EXPOO.

Ook in het najaar gaan we hiermee verder: een maandelijks uurtje radio voor professionals, telkens over een ander thema. Met een centrale gast, en heel wat verhalen uit de praktijk.

Glashelder, luchtig en informatief.

Op vrijdag 18 september van 12 tot 13 uur staat Radio EXPOO in het thema van kinderopvang. We gaan in gesprek met Sandra Van Der Mespel van het VBJK, over hoe de coronamaatregelen druk leggen op de pedagogische en sociale functie van kinderopvang, en hoe we daarop kunnen reageren.

Jouw organisatie biedt ook kinderopvang aan, of is op een andere manier betrokken bij het creëren van een leefomgeving waar het goed is om op te groeien voor elk kind.

Bij deze een warme uitnodiging om dit initiatief mee te verspreiden in jullie netwerk. Luisteren kan via de livestream. Ook achteraf kan je herbeluisteren.

Alle info op onze website en in het Facebook evenement.

Alvast bedankt, en hopelijk luisteren jullie volgende vrijdag ook mee!

Met vriendelijke groeten

 

Annelies Bergmans
Opgroeien, Team Geïntegreerd Gezinsbeleid
EXPOO Expertisecentrum Opvoedingsondersteuning
Hallepoortlaan 27 – 1060 Brussel
T 0476 64 63 07
M annelies.bergmans@expoo.be
www.expoo.be
www.groeimee.be