OPLEIDING "Be Diverse, act inclusive" : het beheren van diversiteit

Printervriendelijke versiePDF version

 

 

 

Opleiding - 5, 6 en 12 juli 2021

"Be diverse, act inclusive" :

het beheren van diversiteit

 

 

 

 

 

 

 
 

Diversiteit in bedrijven beheren betekent ook individuele verschillen erkennen en waarderen, en elk individu, met zijn of haar eigenheid, als een toegevoegde waarde beschouwen.

Deze vaardigheden kunnen niet geïmproviseerd worden. Om u te helpen het diversiteitsbeheer en het inclusief beheer binnen uw organisatie te verbeteren, biedt BRUXEO u deze unieke 3-daagse opleiding aan ! 

Deze opleiding is bedoeld voor managers en leidinggevenden van social profit ondernemingen, om uw vaardigheden te versterken en u te professionaliseren op het gebied van diversiteitsmanagement en inclusie. En waarom zou u geen « diversiteits- en inclusiemanager » worden binnen uw structuur ?

Belangrijk : dit is een pilootopleiding ! U wordt betrokken bij de evaluatie van de inhoud van de opleiding. Daarom dringen wij aan op een reële verbintenis van uw kant om de gehele cursus te volgen en uw feedback te geven.

De opleiding is bedoeld om interactief en speels te zijn, met praktische oefeningen regelmatig afgewisseld door de cursus en meestal in groepsverband.

Het formaat is hybride : een combinatie van 2 dagen face-to-face en 1 dag online.

 

 

Praktische infos en inschrijving

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 
 
 
 

Copyright © 2018 BRUXEO, All rights reserved.

Our mailing address is:
joelle.jablan@bruxeo.be

www.bruxeo.be