Onlinehulpverlening - Mediawijsheid.be

Printervriendelijke versiePDF version

Onlinehulpverlening is zowel op beleidsniveau als in de praktijk bezig aan een heuse opmars.

De Vlaamse overheid organiseert een stuurgroep rond onlinehulpverlening die mee richting zal geven aan de uitbouw van het kenniscentrum mediawijsheid, waarin onlinehulp centraal staat. In de Beheersovereenkomst van het Vlaamse Kenniscentrum Mediawijsheid, Mediawijs.be, wordt omschreven hoe een groep van experten en vertegenwoordigers (= stuurgroep) het Kenniscentrum Mediawijsheid mee inhoudelijke sturing geven.  Ook de samenstelling van deze stuurgroep wordt daarin (en meer uitgebreid in het reglement van de stuurgroep) beschreven. Er wordt onder andere vertegenwoordiging voorzien uit het sociaal, cultureel en welzijnswerkveld en uit het onderzoeksveld.

 

Het is van groot belang dat de juiste persoon op de juiste plaats zit om onze belangen omtrent onlinehulpverlening te behartigen. Het kenniscentrum mediawijsheid organiseert daarom verkiezingen. Via deze weg roepen wij jullie op om voor de kandidaten te stemmen die lid zijn van het Vlaams Welzijnsverbond. Meer bepaald vragen wij uw stem voor Jo Van Hecke (Tonuso) en voor Bart Simons (Licht en Liefde). Beiden beschikken over een flinke dosis ervaring op het gebied van onlinehulpverlening in de sectoren waarin het Vlaams Welzijnsverbond actief is.

 

Via deze link kan u stemmen voor onze kandidaten: http://mediawijs.be/nieuws/stem-je-kandidaat-stuurgroep-kenniscentrum-mediawijsheid

Wacht niet te lang met stemmen, want stemmen kan maar tot 22 januari ’16 (tot 12u).

 

Wij danken jullie alvast voor deze inspanning!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Fanny De Langhe

Stafmedewerker welzijnsbeleid