Nog inspiratie nodig voor Burendag Kinderopvang op 15 maart?

Printervriendelijke versiePDF version

Het Vlaams Welzijnsverbond heeft samen met andere koepels en Kind en Gezin een mooie samenwerking opgezet met vzw Dag van de Zorg.
Dag van de Zorg organiseert in aanloop naar de opendeur Dag van de Zorg (zondag 18 maart 2018) een volledige Week van de Zorg van 12 t.e.m. 18 maart. Op maandag staat eerstelijnszorg in de kijker, op dinsdag innovatie, op woensdag onderwijs en zorgberoepen, op donderdag kinderopvang en op vrijdag mantelzorg.

 

Op donderdag 15 maart 2018 organiseert de sector dus een Burendag Kinderopvang, bedoeld voor iedereen die betrokken is bij kinderopvang. Tijdens deze dag zal heel veel aandacht geschonken worden aan kinderopvang. Met veel airplay in pers en media, op radio en televisie, in dag- en weekbladen. Wij zetten m.a.w. die dag kinderopvang in de kijker. Met Jan Hautekiet op radio1 tussen 9u en 10u live bij een kinderopvang, met minister Jo Vandeurzen op bezoek, … Er staat van alles te gebeuren.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd terecht bij de stafmedewerkers kinderopvang via ellen.maris@vlaamswelzijnsverbond.be of ann.vandenbrande@vlaamswelzijnsverbond.be