Maak kennis met KWIKO

Printervriendelijke versiePDF version

Het Vlaams Welzijnsverbond, ’t Opzet en AQARTO stellen met veel trots KWIKO voor. Dat is een zelfevaluatie-instrument dat je helpt om de kwaliteit van je initiatief in de kinderopvang in kaart te brengen en te verbeteren. KWIKO is gebaseerd op de methodiek van PROSE en is modulair inzetbaar. Het instrument kan bovendien zowel als team als individueel worden gebruikt en zet aan tot dialoog over de kwaliteit van de dienstverlening.

 

Aan de hand van vragenlijsten kan je makkelijk alle belangrijke aspecten van je organisatie evalueren. In de digitale versie geeft KWIKO je ook de mogelijkheid om een tevredenheidsmeting te doen bij medewerkers, ouders en andere betrokkenen. Bovendien krijg je toegang tot nog extra tools op het digitaal platform van PROSE. Gegevens worden automatisch verwerkt en in rapporten gegoten, zodat je je makkelijk kan vergelijken met de andere initiatieven in de sector.

 

KWIKO wordt gelanceerd in oktober 2018, maar als lid van het Vlaams Welzijnsverbond kan je tot 31 juli alvast intekenen aan heel voordelige voorwaarden. Je kan rekenen op een korting van maar liefst 20 procent als je intekent voor de digitale versie. Je ontvangt daarbij dan sowieso ook de gedrukte uitvoering.

 

Wil je graag kennismaken met KWIKO? Surf dan naar www.kwiko.be. Voor meer informatie kan je terecht bij Linda Beirens via linda.beirens@vlaamswelzijnsverbond.be of 02 507 01 31.