Laatste kans om deel te nemen aan slotevent Go Digit op 29 juni! Mis het niet!

Printervriendelijke versiePDF version

Zit jij nog met vragen over de digitale transformatie van jouw organisatie? Welke kansen biedt digitalisering om het welzijn van gebruikers en medewerkers te verhogen? Hoe pak je het aan of hoe zorg je ervoor dat je weloverwogen keuzes maakt eens de digitale transformatie in gang gezet is? Prangende vragen die vandaag heel nadrukkelijk leven bij veel voorzieningen in onze welzijnssectoren. Zowel in de ondersteuning van personen met een handicap, jeugdhulp als kinderopvang zal digitalisering een grote impact hebben. Een evolutie die niet te stoppen is, maar waarin we als welzijnsactoren wel de juiste keuzes moeten maken.

 

67 organisaties volgden de voorbije maanden samen 5 digitale trajecten, goed voor 10 sessies in totaal. Zij maken op 29 juni een balans op, geen eindbalans, maar hopelijk de start van een boeiend en uitdagend proces. Wie deelnam, is uiteraard welkom. Maar ook wie niet meedeed aan Go Digit, kan uit het slotevent een pak inspiratie putten om zelf aan de slag te gaan, een begin te maken van de digitale transformatie of ervaringen aftoetsen bij de Go Digit-deelnemers.

 

Afspraak op 29 juni om 9.30. Via onderstaande Zoom link kan er deelgenomen worden:

https://us02web.zoom.us/j/83313977296

 

Voor een vlot verloop van het tweede deel met de break-out room is het belangrijk dat je de laatste versie van Zoom hebt. Daarom willen we je vragen om dit vooraf in orde te brengen.
Download en installeer: https://zoom.us/download#client_4meeting (het betreft: Zoom Client for Meetings). Ook voor mensen die al eerder met Zoom hebben gewerkt, is het best deze versie opnieuw te downloaden zodat je de meest recente versie hebt.