Inspiratiedag: is jouw job nog werkbaar?

Type:

In de kijker

Publicatiedatum:

12.07.2018
Printervriendelijke versiePDF version

Inspiratiedag: is jouw job nog werkbaar?

 

Beleef onze denk- en doe-dag mee op woensdag 14 november 2018
In het Provinciehuis te Leuven

 

Werkbaar werk, het is een hot topic in het tewerkstellingsbeleid. Want wie werkbaar werk heeft, heeft meer plezier in zijn job, leert meer bij, blijft langer werken en is ook minder vaak ziek. En daar varen alle belanghebbenden uiteindelijk bij, zowel leidinggevenden als werknemers, en niet in het minst ook de mensen die een beroep op hen doen.

 

Ook in onze sectoren is werk maken van werkbaar werk een prioritaire opdracht. Maar de veranderende werkomstandigheden maken die opdracht niet eenvoudig. De gebruikers treden bijvoorbeeld meer op de voorgrond, de zorg- en ondersteuningsvragen zijn complexer geworden en de gebruikersgroepen zijn niet langer stabiel. De juiste balans vinden is kortom een moeilijkere evenwichtsoefening geworden.

 

Het Vlaams Welzijnsverbond is zich daarvan bewust en wil daarom actief meewerken aan werkbaar werk in de welzijnssectoren.

Hoe wij werkbaar werk zien en vooral hoe je dat concreet kan aanpakken, vertellen we graag op onze belevingsdag op woensdag 14 november 2018.

Dan toveren we het Provinciehuis in Leuven om tot inspiratiehuis. Verwacht geen klassieke studiedag, maar wel lezingen, workshops en doeactiviteiten die je meteen de praktische handvatten geven om jouw job werkbaar te maken.

 

Het volledige programma maken we begin september bekend, maar blokkeer de datum alvast in je agenda.

Praktisch:

  • Belevingsdag ‘werkbaar werk’ op woensdag 14 november 2018
  • in Provinciehuis Leuven, Provincieplein 1, 3010 Leuven (vlakbij het station).
  • Het programma is toegankelijk voor zowel leidinggevenden als medewerkers.

Voor meer info kan je terecht bij Linda Beirens, linda.beirens@vlaamswelzijnsverbond.be of