Herinnering: Inspiratie- en uitwisselingsmoment Welzijnsgericht Ondernemen

Printervriendelijke versiePDF version

Graag vestigen we nogmaals je aandacht op ons inspiratie- en uitwisselingsmoment welzijnsgericht ondernemen (30 november, Bluepoint Antwerpen).
We zitten op dit moment aan 123 deelnemers, maar er kunnen er nog heel wat bij (capaciteit van 40 extra deelnemers nog). Voor de eerste twee startmomenten (9.30 u. en 10.30 u.) zijn er nog een beperkt aantal plaatsen (respectievelijk 3 en 9 plaatsen). Hier zal je dus snel voor moeten zijn.

We bieden jullie op deze dag een traject waarbij je in 6 uren heel wat inspiratie zal opdoen en uitwisseling zal hebben met andere leden en externen, specifiek rond welzijnsgericht ondernemen. Waarbij het doel moet zijn dat je met die inspiratie aan de slag kan gaan in de eigen organisatie.
Onze uitvoerders van ondersteuningstrajecten geven je nog wat extra redenen om te komen. Laat je overtuigen door Valérie van Hefboom (impact meten), Veerle en Sammy van Pronet (samenwerking) of door Tim en Tom (innovatieve arbeidsorganisatie). De filmpjes van Filip van zorgcommunicatie.be (marketing en communicatie), Kaat van de Sociale innovatiefabriek (nieuwe businessmodellen) en Eveline van VLAIO (diensteninnovatie) kon je al eerder bekijken.

Overtuigd? Klik op deze link om rechtstreeks naar de inschrijvingspagina te gaan en ook jouw plaatsje te reserveren. Vergeet niet dat je ingelogd moet zijn om te kunnen inschrijven! Per organisatie mogen maximaal drie deelnemers inschrijven! Bij groot succes kan dit aantal nog beperkt worden tot twee. Elke deelnemer dient zich apart in te schrijven. 

De inschrijvingen worden in chronologische volgorde behandeld. Na inschrijving krijg je een algemene bevestigingsmail dat je bent ingeschreven. Ongeveer één week na je algemene inschrijving, krijg je een tweede mail met daarin je definitieve startmoment.

Alvast veel succes bij de inschrijving en we hopen dat we ook jou mogen ontvangen op 30 november!

Voor meer info of vragen kan je terecht bij Mark Vanhumbeeck, mark.vanhumbeeck@vlaamswelzijnsverbond.be.

 

P.S. ook hierover zullen we het hebben op ons event: de meerwaarde van visie en strategie…

@Van 9 tot 5 - http://van9tot5.com/