gratis webinar over veerkracht op zaterdag 2 mei om 10u

Printervriendelijke versiePDF version

Dag #heldenvanwelzijn,

 

Respect voor de manier waarop je verbindend nabij blijft bij de kinderen, jongeren, kwetsbare gezinnen en mensen met een handicap. Elke dag opnieuw motiveert “iets” of is het eerder “iemand” jou om het hoofd te bieden aan de stressoren van Corona. Er zijn voor de anderen primeert, voor hen en voor de collega’s, blijf je er voor gaan.

Maar hoe laad je je eigen batterijen voldoende op in deze merkwaardige tijden? Hoe zorg je voor jezelf en je collega’s? Waar kan je hulp en ondersteuning vinden?

Vraag het op zaterdag 2 mei aan Olivia Cools, Tine Daeseleire en Kris Vanhaecht tijdens het gratis webinar om 10 uur. Klik hier door om het webinar in je agenda te noteren en je vragen alvast te stellen of https://bit.ly/2YcexhH

 

Deze webinar is een initiatief van www.dezorgsamen.be. Omdat onze #heldenvanwelzijn alle ondersteuning verdienen, hebben we als Vlaams Welzijnsverbond onze schouders gezet onder het informatieplatform www.dezorgsamen.be dat als doel heeft het mentale welzijn van alle medewerkers in de zorg en welzijn te ondersteunen.

Samen maken we werk van welzijn, zeker nù in coronatijden! Hou moed en zorg voor elkaar!

Met welzijnsgerichte groeten,

 

Linda Beirens
stafmedewerker beleidsondersteuning en projectwerking
linda.beirens@vlaamswelzijnsverbond.be

02/507.01.31
Mobiel: 0491 56 89 76