Gratis check-up van uw verlichtingssysteem

Printervriendelijke versiePDF version

De energieadviseurs van Bruxeo bieden diensten aan voor de Brusselse social-profit sector

 

  • Uw lokalen zijn over/onderbelicht of uw verlichtingsinstallatie is verouderd, niet energiezuinig en/of voelt weinig comfortabel aan ? 
  • U bent een vzw of een gemeenschapsdienst beheerd door de overheid ?
  • U bent eigenaar of huurder van uw gebouw ?

BRUXEO stelt voor om een bezoek en meetcampagne van uw verlichtingsinstallatie te realiseren. We begeleiden de instelling in elke stap van het relightingproject om het comfort te verbeteren en energiebesparingen te realiseren.

Door de lange levensduur en het lage energieverbruik is de investering van een relighting al na gemiddeld 5 à 10 jaar terugverdiend (afhankelijk van het werkregime, de energieprijs en de prijs van de armaturen). Het energieverbruik van uw verlichtingsinstallatie kan tot meer dan 50% dalen.   Bovendien kunt u voor relightingprojecten genieten van een investeringssteun die tot 40% van het bedrag van de werken kan gaan.

Meer informatie en inschrijvingen

 

BRUXEO heeft ook de volgende diensten op een veilige manier hernomen: diagnose van het gebouw via een energiescan, check-up verwarming, bijstand bij werken en sensibilisering van de begunstigden en personeelsleden.

Ontdek alle hier energie diensten van BRUXEO of neem contact op met onze energieadviseurs : energie@bruxeo.be - 02/210 53 03