Fijne vrijwilligersverhalen gezocht!

Printervriendelijke versiePDF version

Naar jaarlijkse gewoonte gaat op 5 december de Internationale Dag van de Vrijwilliger (IDV) door. Daarnaast brengen we alvast onder jullie aandacht dat de Week van de Vrijwilliger in 2017 doorgaat van 4 tem 12 maart 2017.

Naar aanleiding van de IDV en de Week van de Vrijwilliger én om het vrijwilligerswerk meer onder de aandacht te brengen, start het Vlaams Welzijnsverbond vanaf november met een reeks rond mooie verhalen van vrijwilligerswerk in voorzieningen in De Facto. De Facto is de nieuwsbrief van het Vlaams Welzijnsverbond die maandelijks verschijnt (behalve in juli en augustus) en is gericht naar leden en niet-leden.

Wij zijn dus op zoek naar leuke verhalen van vrijwilligerswerk uit alle sectoren: Welke taken doen zij? Welke vrijwilligers heb je gevonden? Hoe heb je ze gevonden? Waarom werk je met vrijwilligers? Deel je een leuke anekdote met ons? Hoe gaat jouw organisatie om met de Week van de Vrijwilliger? …

Heb je zin om je verhaal te delen, stuur dan een mailtje tegen 14 oktober 2016 naar Fanny De Langhe (fanny.delanghe@vlaamswelzijnsverbond.be). We bekijken vervolgens welke bijdrage er wanneer kan gepubliceerd worden en nemen contact met je op voor verdere afspraken.

We kijken alvast heel erg uit naar jullie mooie verhalen!

Met vriendelijke groeten,
 

Fanny De Langhe
Stafmedewerker welzijnsbeleid