Vormingsaanbod NAJAAR 2019

Printervriendelijke versiePDF version

Graag bieden wij u hierbij het volledige vormingsaanbod najaar 2019 aan. Deskundige medewerk(st)ers uit verschillende gezondheids- en welzijnsinstellingen van de Broeders van Liefde maar ook uit andere zorg-en welzijnsinstellingen, vormingscentra, hogescholen en universiteiten garanderen een kwaliteitsvol aanbod. Onze vormingen zijn theoretisch goed gefundeerd en zoveel mogelijk praktijkgericht en interactief. Zo verwerft men concrete kennis en vaardigheden die men rechtstreeks kan toepassen in een zorg-, opvoedings-of onderwijscontext.
We zorgen voor continuïteit in ons vormingsaanbod maar ook voor héél wat nieuwe en actuele thema’s die inspelen op recente evoluties in zorg, welzijn en onderwijs.
Investeren in vorming is investeren in de kwaliteit van uw dienstverlening en leidt tot grotere tevredenheid bij patiënten, bewoners, leerlingen en hun familie. Voor de meeste vormingen is het aantal deelnemers beperkt! Snel inschrijven is dus de boodschap!

Van harte welkom in Vormingscentrum Guislain, gelegen in een mooie groene omgeving met een ruime (gratis) parking en vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer !