Contactpersoon:

Talloen Lieve
lievetalloen@focus-potentieel.be
014 42 55 53

Download alle bestanden:

Flyer TRAINING IN-UIT-IN Balans 2018.pdf Download flyer
 

TRAINING : “IN-UIT-IN Balans” 2018-2019

Printervriendelijke versiePDF version

TRAINING : “IN-UIT-IN Balans”
WANNEER JE BEGELEIDINGSWERK JE EVENWICHT EN VEERKRACHT UITDAAGT…

6-daagse training met Ankie Kühne
Start: 8 november 2018

VOOR WIE
Voor iedereen die, vanuit een begeleidende functie, intensief met mensen werkt

IN- UIT- IN- BALANS ZIJN, EN DE BEWEGING ER TUSSEN, ZIJN DE SLEUTELS VAN ONTWIKKELING.
Als begeleider, coach, trainer of therapeut ben je een klankbord en spiegel voor je cliënten en teams of groepen. De verhalen, ervaringen en processen van de mensen met wie je werkt beïnvloeden ook jou.

In deze training leer je soepel te bewegen in de (on)balans met jezelf en je cliënt/groep. Je werkt met je innerlijke balans vanuit het diepste niveau dat op dat moment voor jou beschikbaar is, in relatie tot je werk.

Je leert de signalen herkennen wanneer je balans verstoord wordt of is. Je exploreert hoe je je balans weer kunt herstellen. Je ervaart je eigen contactpatronen, oefent in het balanceren van de hieraan verbonden krachten en valkuilen. Natuurlijk brengt dit leerproces ook meerwaarde voor jou als mens, in je leven.
De ervaring van UIT BALANS zijn kan, voor jou én/of voor je cliënt, enorme kansen geven om te groeien. Je leert hoe je dit in kunt zetten tijdens je werk. Het gaat er niet zozeer om als begeleider situaties op te lossen dan om te leren zodanig te begeleiden dat een situatie of probleem zichzelf oplost en aanleiding is tot groei bij je cliënt.

WELK EFFECT MAG JE VERWACHTEN
Als begeleider ben je meer ontspannen en in je kracht. Je kunt contact maken en houden met je cliënt of groep, ook in zeer stressvolle situaties. Je houdt je hoofd koel en je hart open waardoor de cliënt en of de groep op jou kan steunen zonder dat je jezelf hiermee overbelast. De training is niet zo zeer gericht op je cliënten dan wel naar jouw “meesterschap” als professional.

DATA
Op donderdag 8/11/18, 29/11, 20/12/17, en 17/01, 7/02, 28/03/19 , telkens van 9:30 tot 16:30

MEER INFO
zie bijlage