Contactpersoon:

De Keyzer Ann
adekeyzer@zorgsaam.be
016/20 46 60

Download alle bestanden:

BrochureZS_Najaar18_pc.pdf Download alle bestanden
 

SoulCollage

Printervriendelijke versiePDF version

SoulCollage® is een leuke, creatieve en intuïtieve manier om een collage te maken op een kleine kaart, deze te ‘lezen’ en zo inzichten op te doen. Je leert jezelf hierdoor beter kennen.
Het brengt je in “no time” uit je hoofd, het werkt helend en heeft soms een therapeutische uitwerking.

Je werkt met afbeeldingen waartoe je je aangetrokken voelt. Je knipt of scheurt ze uit tijdschriften en plakt ze in een collage op een kleine kaart. Zo voeg je beelden samen tot een groter geheel waarin je eigenschappen van jezelf gaat ontdekken.

Als gecertificeerd facilitator begeleidt Germaine Op ‘t Rood je bij het proces van het lezen van zo’n kaart. Hierdoor krijg je op een wonderlijke wijze toegang tot je innerlijke wijsheid en maak je contact met je intuïtie. Het samen maken en het samen delen van onze kaarten werkt helend en geeft vertrouwen. Bovendien is het een fijne groepsactiviteit om elkaar beter te leren kennen.

28 september van 13u30 tot 16u30
Zaal Isala, Engelenburcht, Kruineikestraat 5, 3150 Tildonk
Begeleiding: Germaine Op ’t Rood, Soul collage facilitator
€25

Wat is SoulCollage?
“SoulCollage is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen.
SoulCollage is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren.” Aldus Seena Frost, grondlegster van Soulcollage