Contactpersoon:

D'Hulster Annelies
annelies.d@jo-in.be
0490/446527
 

ONTBIJTSESSIE - EFFECTIEF VERGADEREN

Printervriendelijke versiePDF version

Vergaderen is noodzakelijk om optimaal in je team samen te werken. Het is belangrijk om goed op elkaar te kunnen inspelen, afspraken te maken en te weten wat er gaande is in je team. Toch zijn vergaderingen vaak een bron van frustraties: ze lopen urenlang uit, de oorspronkelijke doelstellingen werden niet behandeld, iedereen spreekt door elkaar, het duurt lang om tot een beslissing te komen, …

Op een effectieve manier kunnen vergaderen zorgt ervoor dat je je met je team en organisatie beter kan focussen op een hoofdtaak en je doelgroep. Vergaderen en besprekingen worden écht een ondersteuning van je dagelijkse werking, en helpen je team om focus te vinden en te behouden.

Deze workshop is bedoeld voor mensen die regelmatig vergaderingen begeleiden en hier graag in willen groeien. Aan de hand van praktijkgerichte oefeningen gaan we aan de slag met het thema. Er bestaan verschillende tools en werkwijzen die onmiddellijk toegepast kunnen worden, waar jullie elk met jullie eigen persoonlijkheid mee aan de slag kunnen.

Enkele vragen die we behandelen:

Hoe bouw je de vergadering zo effectief mogelijk op?
Hoe kom je samen snel tot beslissen?
Hoe behoudt je focus in de groep?
Hoe zorg je voor een optimale betrokkenheid?
Concrete do’s en don’ts

We nodigen jullie uit om zeker ook eigen vragen mee te brengen, zo kan deze vorming zoveel mogelijk op de noden van de deelnemers toegespitst worden.

Meer info: https://www.jo-in.be/vorming-en-opleiding/gent/421/ontbijtsessie---effec...