E-magazine De Facto, 6 december 2019

 

Dank je wel voor al het VuurWerk!

Wat een week! De open brief aan de Vlaamse regering die we mee ondertekenden, bleek uiteindelijk het startschot van een ongelooflijk warme en solidaire VuurWerk-actieweek! Zowel op dinsdag 3 december 2019 en als op donderdag 5 december 2019 werd er massaal actie gevoerd tegen het besparingsbeleid van de Vlaamse regering.

Lees meer.

Mis ‘De strategie van het geluk’ niet!

De voorbije maanden organiseerden we samen met Frederik Imbo van Imboorling een exclusieve roadshow door alle Vlaamse provincies met de voorstelling ‘ja of JA? De strategie van het geluk’. De presentatie past binnen onze visie op werkbaar werk. De reacties zijn laaiend enthousiast. Op woensdag 11 december 2019 houden we een laatste keer halt in Ternat. Mis het niet!

Lees meer.

Hulp bij je opleidingsplan

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Voor organisaties betekent dat onder meer werk maken van het opleidingsplan voor volgend jaar. Dat is geen eenvoudige klus. Want hoe creëer je bijvoorbeeld betrokkenheid bij de top en de werkvloer in je organisatie? VIVO, het opleidingsinstituut voor de socialprofitsector, werkte handige tips uit.

Lees meer.