E-magazine De Facto, 3 september 2021

 

Save the Date: studie- en inspiratiedag vroegtijdige zorgplanning 26/11/2021

Palliatieve Zorg Vlaanderen, Gezin & Handicap en het Vlaams Welzijnsverbond slaan de handen in elkaar en organiseren op 26 november 2021 een studie- en inspiratiedag: Vroegtijdige zorgplanning – wat maakt goed leven.

Lees meer

21 oktober 2021 - De vrijwilligerswetgeving in 10 stappen (online sessie)

De vrijwilligerswetgeving in 10 stappen (online sessie)
donderdag, 21 oktober 2021 - 10:00 tot 11:30

We gidsen je door de vrijwilligerswetgeving in 10 stappen en beantwoorden je vragen.
Blijf je graag op de hoogte? Fris je kennis op tijdens ons gratis online infomoment.

Lees meer

Op zaterdag 23 en zondag oktober vindt de 22ste Gezondheidsbeurs plaats.

De Gezondheidsbeurs reikt je een houvast aan inzake voeding, beweging, mind en environment (omgeving) waarmee je inzichten en levenskwaliteit kunt opwaarderen. Gezonde mensen die nooit een geneesmiddel gebruiken? Jawel het bestaat!

Lees meer

Succesvol samenwerken: hoe pak ik het aan?

Netwerksamenwerking is een complex samenspel tussen de organisatie, het individu en het netwerk. Als initiatiefnemer, trekker of deelnemer van samenwerkingsverbanden wordt er veel van je verwacht. Deze drie dagen vorming willen je hierin ondersteunen en versterken.

Lees meer

DUOdag regio Vlaanderen en Brussel op 18 november 2021

DUOday is een werkbelevingsdag waarop een medewerker van uw bedrijf een DUO vormt met een werkzoekende met een ondersteuningsnood.
Het is een eenvoudige manier om de mogelijkheden van deze werkkrachten te ontdekken en kennis te maken met de voordelen voor u als werkgever. Bovendien laat u de werkzoekende proeven van de jobinhoud.

Schrijf je organisatie ook in

In4care organiseert i.s.m. Smarthealth 'The Innovator's Dilemma' Uitdagingen en lessen van zorginnovatoren.

Een reeks van 10 interviews met 10 zorginnovatiehelden. Over de succesverhalen en realisaties, maar ook over drempels, moeilijkheden en onmogelijkheden.
Ben jij actief in zorg en welzijn?

Lees meer

Natuur met zorg: campagne en inspiratiegids

Natuur en Gezondheid’ is het thema waarrond de 16 regionale landschappen werken in 2021. Uit ervaring weten we dat de natuur een heilzaam effect op lichaam en geest kan hebben. Daarom vinden we het belangrijk om vergroening van de zorgsector onder de aandacht te brengen. Met onze campagne willen we dan ook zorginstellingen inspireren.

Lees meer