E-magazine De Facto, 20 december 2019

 

Onze beste wensen voor 2020!

De medewerkers van het Vlaams Welzijnsverbond wensen je van harte een warm eindejaar en een solidair nieuwjaar toe!

Vacature sectorco├Ârdinator

Het Vlaams Welzijnsverbond is op zoek naar een sectorcoördinator Jeugdhulp en Gezinsondersteuning en Kinderopvang. Ben jij gepassioneerd door het welzijnsbeleid en in het bijzonder door de sector Jeugdhulp en Gezinsondersteuning en de sector Kinderopvang? Misschien ben jij dan wel de persoon die wij zoeken!

Lees meer.

Dit is werkbaar werk

Werk maken van werkbaar werk: ook voor welzijnsgerichte ondernemers is het een prioritaire opdracht. Op regelmatige basis laten we daarom onze leden aan het woord over hoe zij het aanpakken. Lees nu het gesprek met Jan Artois, directeur van vzw Steevliet.

Lees meer.

Rustbrengers gezocht

Expertisecentrum ICOBA en MPC Terbank slaan de handen in elkaar om een Rustbox te maken met financiële steun van de Vlaamse overheid. De Rustbox is een digitale tool die kinderen, jongeren en begeleiders op weg wil zetten naar rust en ontspanning. Jij kan helpen bij hun zoektocht naar ideeën, methodieken en materiaal.

Lees meer.

Oproep mentoring naar werk

VDAB subsidieert mentoringprojecten die zich richten naar anderstalige werkzoekenden met een migratieachtergrond. De subsidies zijn voor organisaties die expertise hebben in samenwerking met en coaching van vrijwilligers en die voeling hebben met de doelgroep. Nog tot 6 februari 2020 kan je een projectvoorstel indienen.

Lees meer.