E-magazine De Facto, 16 september 2021

 

Vacatures - 6 coaches - Pedagogische bachelors bij de pool gezinsopvang in verschillende Vlaamse regio's

We zijn op zoek naar een gedreven pedagogische ondersteuner die een kinderbegeleider gezinsopvang kan ondersteunen in situaties die moeilijker verlopen. Om deze ondersteuning te realiseren is de pool gezinsopvang van het Vlaams Welzijnsverbond op zoek naar pedagogische bachelors.

Interesse? Lees meer...

Vorming voor vrijwilligersverantwoordelijken

Present biedt vrijwilligers en vrijwilligersverantwoordelijken een boeiend en gevarieerd vormingspakket aan. De vormingen helpen je groeien en zorgen ervoor dat je goed voorbereid en vol vertrouwen je taken kan vervullen.

Lees meer

Kunnen zijn wie je bent

Heb je een project dat kansen creëert, iedereen betrekt, drempels wegwerkt of focust op tolerantie? Het De Warmste Week Fonds is op zoek naar projecten die mee bouwen aan een toekomst waarin iedereen kan zijn wie hij/zij is. Dien nu een dossier in voor projectsteun! Indienen kan tot 28 oktober 2021!

Lees meer

EASPD International Conference: THE FUTURE IS NOW (October 13th-14th)

Op 13 en 14 oktober organiseert EASPD haar jaarlijks congres dat dit jaar focust op ‘The future is now: person centered technology to empower people and disability services’. Het EASPD-congres wil samen met de deelnemers op zoek gaan naar de weg vooruit in het gebruik van (digitale) technologie voor personen met handicap en hun ondersteunende organisaties.

Meer info

Oproep van het Venture Philanthropy Fonds: dien uw dossier in tot en met 08/11/2021!

De steun van het Venture Philanthropy Fonds is als een zuurstofbel die helpt om de interne werking te optimaliseren van organisaties (vzw’s of sociale-economiebedrijven) met een ontwikkelingspotentieel of die voor een uitdaging staan om hun maatschappelijke impact in België te behouden of te vergroten.

Lees meer