E-magazine De Facto, 10 maart 2020

 

Aanwerving sectorco├Ârdinator

De Raad van Bestuur van het Vlaams Welzijnsverbond heeft mevr. Mieke Segers aangeworven als sectorcoördinator Kinderopvang en Jeugdhulp & Gezinsondersteuning en dit in opvolging van dhr. Jan Bosmans die in september met pensioen gaat. 

https://www.vlaamswelzijnsverbond.be/

Coronavirus/COVID-19

Wij trachten de stand van zaken over de problematiek van het Coronona virus op te volgen.  Belangrijk om weten is dat de adviezen en maatregelen gecoordineerd en up to date worden gehouden door de overheid.  Zij verwijzen daarvoor ook door naar de gekende informatiekanalen.

Lees meer

Nieuwe website Verso!

Verso heeft sinds vorige maand een nieuwe website waarin de content van HRwijs geïntegreerd werd. Voortaan werken ze dus nog maar met 1 website voor al het nieuws over social profit en sociaal ondernemerschap.

Lees meer

De 3de editie van de Genereuze Festivals

Hoe help je mensen met een beperking naar een festival? Voor het derde jaar op rij zijn er de Genereuze Festivals voor mensen met en zonder beperking.

Lees meer

Het palliatief debat

Op woensdag 11 maart lanceren we het brede maatschappelijke debat over palliatieve zorg.  Iedereen zal dan de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan het debat via 2 kanalen. 

Lees meer

Informatiesessies e-facturaties

Sinds 1 april 2019 zijn aanbestedende overheden verplicht om e-facturen te aanvaarden en te verwerken wanneer die e-facturen opgesteld zijn volgens de Europese norm inzake e-facturatie.

Lees meer

World Social Work Day op 17 maart 2020

Heel wat studenten sociaal werk bedanken op 17 maart de 'collega's' op hun stageplaatsen voor hun werk en inzet. Want samen maken ze werk van Sterk Sociaal Werk. In de verschillende provincies zijn er acties voorzien.

 

Lees meer